SAMENKOMEN

Ervaar je dat ook weleens hoe lastig het soms is om, in deze hectische wereld met veel prikkels en onrust, dichtbij jezelf te blijven? Merk je ook weleens dat het dan best lastig is om in verbinding te blijven met wie je echt bent? En zou je hier in alle rust eens naar willen kijken?

 

Dan ben je van harte welkom om met ons mee te doen aan de drie intuïtieve ontwikkelingsochtenden met als thema;

 

“Laat jouw unieke IK stralen”


Door te mediteren, creatief te visualiseren, tekenen en bij mooi weer een (stilte) wandeling te maken komen we deze dag in verbinding met ons eigen kracht, die diep in ons verscholen ligt. Tijdens deze bewustwordingsochtenden staat zelf ervaren centraal en is er voldoende tijd en ruimte om ervaringen te delen en deze samen te kunnen verdiepen.

 

Waarom intuïtieve ontwikkelingsochtenden voor jou?


🤍 Om even los te komen van de drukke, hectische wereld en je aandacht weer kunnen richten op je ‘binnenwereld’.

🤍 Om te ontdekken wat er binnenin jouw leeft, wat graag gehoord en gezien wil worden

🤍Om steeds meer te kunnen leven vanuit je hart en je te verbinden met wat je echt belangrijk vindt

🤍 Om in alle rust te kijken naar de boodschappen van de lessen die jij in je leven hebt ervaren

🤍 Om elkaar in zachtheid te ontmoeten

 

Voor wie zijn de intuïtieve ontwikkelingsochtenden?

Deze intuïtieve bewustwordingsochtenden zijn bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan verdieping. Voor diegene die graag op innerlijke reis gaan om hun eigen antwoorden te vinden, waardoor ze steeds meer vanuit hun eigen unieke zijn, vanuit hun hart kunnen leven.

 

Goed om te weten


We zorgen samen voor een veilige, vertrouwde en warme sfeer waarin jij jezelf kunt zijn en je fijn kunt ontwikkelen op je eigen manier en in je eigen tempo. Het groepje waarmee we deze 3 ochtenden samen zijn, is klein (maximaal 8 personen). We sluiten de ochtend samen af met een lekkere soep en een broodje. De kosten voor drie intuïtieve ontwikkelingsochtenden zijn € 145,- (excl. BTW.)

 

Wanneer?


Er zijn nu nog geen nieuwe ochtenden gepland. Je kunt je hiervoor al wel vast aanmelden door te bellen of me een mailtje te sturen, dan houd ik je op de hoogte. Of houd deze site in de gaten voor nieuwe data.

 

Ga jij mee op je eigen innerlijke reis?


Gun jij jezelf ook een paar dagen voor jezelf? En zou je heel graag weer bewust contact willen maken met je eigen innerlijke wereld? Meld je dan aan voor deze mooie ochtenden en stuur een mailtje naar nicol@puurenvoorjou.nl.

 

Voel je welkom!