WORKSHOPS

Leer luisteren naar de fluisteringen van je hart en kom samen met mij in een kleine groep de liefdevolle kracht ontdekken die van binnen zit!

sunset-5238044_1280
  • De kracht van meditatie 6 feb - 19 mrt

    In een kleine groep (max. 6 personen) ga je ontdekken wat meditatie voor je kan doen. We behandelen in 4 ochtenden telkens een ander thema. En tussendoor kun je gebruik maken van een online programma, waarmee je het mediteren meer eigen maakt. Sluit je aan?

  • Laat je licht stralen zsm nieuwe datums

    Kom vier dinsdagen samen met een kleine groep (max. 6 personen) Γ©cht naar binnen keren. Loslaten wat je niet nodig hebt en het licht omarmen. Verbaas jezelf en voel hoe je gedragen wordt!

De workshops die ik organiseer kunnen bestaan uit een combinatie van mediteren, creatief visualiseren, ademhalingsoefeningen, ceremonies, relaxyoga en/of (stilte) wandeling. Altijd met de intentie om naar binnen te keren en te voelen wat er in je leeft. Ik doe dat in kleine groepen, zodat er voor iedereen voldoende tijd en ruimte is om in een ontspannen sfeer jezelf te zijn. Uiteraard op een fijne, rustige plek in de natuur en met onbeperkt thee & water en homemade lekkers.

 

Waarom is dit iets voor jou?

🀍 Om even los te komen van de drukke, soms hectische wereld en je aandacht volledig te kunnen richten op je ‘binnenwereld’.

🀍 Om contact te maken met de aarde energie, het licht van de bron en te ervaren wat dit met je doet

🀍 Om te ontdekken wat er binnenin jou leeft, wat graag gehoord en gezien wil worden

🀍 Om steeds meer te kunnen leven vanuit je hart en je te verbinden met wat je echt belangrijk vindt

🀍 Om in alle rust te kijken naar de boodschap voor jou, van het leven

🀍 Om elkaar in zachtheid te ontmoeten

 

Voor wie zijn de workshops?

De workshops zijn bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan verdieping. Voor diegene die graag op innerlijke reis gaat om je eigen antwoorden te vinden, waardoor je steeds meer vanuit je eigen unieke zijn, vanuit je hart kunnen leven.

Voel je welkom!