ONLINE CURSUSSEN

Vind je het fijn om te ontdekken op welke manier jij vanuit jouw licht en stille kracht in jezelf kunt leven? In deze online cursussen kun je contact maken met een plek in jezelf, die er altijd voor je is en waar alles wat je nodig hebt aanwezig is. Een lichter leven, begint met naar binnen keren. Door geleide meditatie, visualisaties en inspirerende oefeningen kun jij je deurtjes openen naar meer liefde en licht in je leven. Ga je mee op ontdekking?

Op reis in je binnenwereld

Cursus voor kinderen van 4-12 jaar en hun ouders

In deze cursus gaan we op reis in onze binnenwereld. Een fijne plek waar je helemaal jezelf kan zijn, waar je je gevoelens kan omarmen en kan kijken naar je gedachten. Daar op deze plek is het rustig en fijn, kun je contact maken met moederaarde en jezelf helemaal opladen met de zuiverste energie vanuit de zon. En het mooie is, die plek is altijd bij je! Ga je mee op reis?

 

Kosten: €79

Ontdek het licht in jezelf

Online cursus voor volwassenen

In deze cursus voor (jong) volwassenen, ontdek jij het licht in jezelf. Je gaat ervaren wat het met je doet wanneer je het licht in jezelf weer herinnert. Je gaat vanuit je eigen stille plek ervaren dat alles er mag zijn, dat je meer dan welkom bent hier op aarde en dat je stille helpers er altijd voor je zijn. Je gaat ontdekken wat er binnenin jouw leeft, wat graag gehoord en gezien wil worden. Je gaat ervaren dat wanneer je verbonden bent met je eigen licht, je dit ook naar buiten kan uitstralen. Door een goed contact met je binnenwereld sta je liefdevoller en krachtiger in de buitenwereld.

Kosten: €99

Stappen overzichtelijk

Overzichtelijk

Leeromgeving met modules en korte lessen, eenvoudig te doorlopen

Altijd en overal

Via de app heb je de cursus altijd bij je. Mediteren waar en wanneer je wil

Afwisselend

Korte video’s, eenvoudige teksten en meditaties via geluidsfragmenten

Wat brengen de cursussen van Puur&VoorJou?

🤍 Stevig staan in een wereld die overweldigend kan zijn

🤍 Meer ontspanning door een goed contact met je lichaam

🤍 Bewustwording van je gevoelens, je gedachten en hun boodschap voor jou

🤍 Een goed contact met jouw eigen stille kracht

🤍 Vertrouwen op je eigen innerlijke kompas

🤍 Een liefdevoller, lichter leven

🤍 Een ‘gevoels-taal’ vol symboliek voor jullie als gezin om je kind net op een andere manier te kunnen begeleiden.