Voel je je niet lekker, ben je gespannen, heb je lichamelijke klachten of ben je vermoeid? Met psycho-energetische therapie kun je de mogelijk onderliggende oorzaak vinden en wanneer je hier voor open staat ook aanpakken.

Dit doe je door je lijf te gaan voelen en te leren luisteren naar wat het jou wil vertellen. Samen kijken we of er patronen zijn die de klachten veroorzaken. Je leert de taal van jouw lichaam beter verstaan en krijgt daardoor meer inzicht in wat je beweegt of tegenhoudt. Iedereen kan baat hebben bij psycho-energetische therapie. Het ondersteunt jou in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

In je leven maak je van alles mee. Ervaringen raken je, emotioneel en lichamelijk. Ze vormen je. Jouw hele persoonlijke geschiedenis ligt in je lichaam opgeslagen. Je ontwikkelt gewoonten of patronen die je eerst beschermen, maar die later niet meer nodig zijn en zelfs beperkend werken.

Oververmoeid, somberheid, stress of pijn kunnen daar uiting van zijn. Door weinig bewust te zijn van je gevoel kun je vervreemd raken van wie je in wezen bent. Een psycho-energetische therapie helpt je weer te luisteren naar je lichaam en om inzicht te krijgen in dat waar je op vastloopt. Het helpt je om in contact te komen met dat wat je verkrampt, benauwd, stoort of juist gelukkig maakt.

Wat je kunt verwachten

Mijn therapie bestaat uit het combineren van verschillende begeleidingsvormen en hierbij maak ik gebruik van mijn heldervoelen en -weten. Mijn behandelingen vinden plaats in mijn praktijk of in de natuur.

Vormen die ik toepas tijdens mijn behandeling zijn, visualiseren, mediteren, chakra/aura reading en healing, toegepaste imaginatie, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, counseling, (familie) opstellingen, Zhineng en creatieve opdrachten. Vanuit liefde, verbinding, aanvaardingen en vergeving van jezelf en de ander, kan er verandering, persoonlijke en spirituele groei ontstaan.

Naast de behandeling in de praktijk, zijn bewustwordingswandelingen ook een onderdeel van de psycho energetische therapie. De natuur kan je veel brengen, ze kan je inspireren, ze kan je verbinden met je diepere lagen, je hartverlangens en je ook stilte en rust laten ervaren.

Voor wie is de therapie bedoeld?

Iedereen kan baat hebben bij psycho energetische therapie. Het werkt goed bij allerlei klachten. Voorbeelden hiervan zijn klachten als vermoeidheid, stress, (faal)angst, onzekerheid, depressieve gevoelens, slaapproblemen. Of lichamelijke klachten als rugpijn, maag- of darmklachten, hoofdpijn, of andere pijnen. Maar ook wanneer je in een moeilijke periode zit, bijvoorbeeld tijdens of na behandeling van een ziekte, na een scheiding, werkloosheid, of na overlijden van een dierbare.

Tarief behandeling

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VBAG en bij de RBCZ. Het kan zijn dat de behandeling wordt vergoed door je zorgverzekeraar. Check het via deze link: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/holistisch-energetische-therapie (Verdere mogelijkheden om een vergoeding te krijgen is via een PGB: persoonsgebonden budget zie www.pgb.nl)

Voor informatie over de klachten, geschillen en tuchtrecht procedures zie: www.vbag.nl. 

AGB praktijk 90060760 | KvK 52114651 | BTW NL001387337B74