“Voor mij leek het net of ik de wereld een beetje anders beleefde dan de andere kinderen om mij heen. Een echt nieuwetijdskind, bleek jaren later..”

Mijn naam is Nicol Wopereis. Samen met mijn vriend heb ik 2 kinderen. Jarenlang heb ik gewerkt als peda­goog en psycho-energetisch therapeut en in 2011 heb ik mijn eigen praktijk opgericht.

Misschien leuk om te weten dat ik als kind al erg fijngevoelig was . Een echt nieuwetijdskind hoorde ik later. Voor mij was dit geen labeltje waar ik me achter zou moeten verschuilen, maar een bevestiging dat ik er mag zijn met mijn gevoeligheid. Voor mij leek het net of ik de wereld een beetje anders beleefde dan de andere kinderen om mij heen.

Mijn groei

Alles kwam zo hard binnen, praten met engelen vonden ze maar vreemd, ik las iemands gezicht en hun gevoel, en ik ervaarde dat dit niet overeen kwam met hun woorden. Dit bracht veel verwarring, iedere keer weer. Daardoor had ik in die tijd veel hoofdpijn. Jaren later heb ik geleerd om me te kunnen beschermen tegen de onrustige, negatieve invloeden van buitenaf. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn proces van persoonlijke en spirituele groei ben aangegaan, ook al vond ik het in die tijd super spannend. Het hooggevoelig zijn, wat eerst nog een enorme last was, blijkt nu een enorme kracht te zijn.

Verschillende opleidingen en cursussen hebben me, naast mijn ervaringen in mijn leven dan ook veel gebracht. Mijn eerste diploma heb ik behaald in (2008) op de HAN de hogere school van Arnhem en Nijmegen, HBO pedagogiek. Mijn tweede diploma tot Psycho energetische therapeut heb ik in (2011) behaald bij de SIO een school voor intuïtieve ontwikkeling in Zeddam. Daarnaast volg ik nu nog steeds met veel plezier bijscholingen om me te blijven verdiepen in deze prachtige materie.

Jouw groei

Wat ik tijdens mijn eigen processen heb ervaren, was dat de begeleiding voor zowel kinderen als volwassenen op psycho-energetisch vlak voor veel verlichting kan zorgen. Daar wilde ik dan ook graag meer mee doen. Om mijn droom te verwe­zenlijken, mijn hart te volgen en jou iets extra’s te kunnen bieden, heb ik mijn kwaliteiten gebundeld en Puur&VoorJou is daaruit voortgekomen.

De ervaring en kennis die ik heb opgedaan op mijn eigen pad, gebruik ik graag om je te helpen inzicht te krijgen in jouw eigen processen. Daarbij bepaal jijzelf de thema’s, het moment en de snelheid. Dit alles zodat je weer durft te vertrouwen op je intuïtie, jouw innerlijke evenwicht herstelt en dat je weer kan stralen. Dit geeft een positief effect ten eerste voor jezelf maar ook voor de anderen om je heen.

Voel je welkom!

Liefs,

Nicol