OVER MIJ

“Mooi wat het leven je brengt, wanneer je volledig vanuit je hart gaat leven en durft te vertrouwen op je eigen pad”. “Visualisaties met wijsheden, dromen met ingevingen, tekens uit de natuur”. Ik heb zo ervaren dat je wordt geholpen.

 

Mijn naam is Nicol Wopereis. Samen met mijn vriend heb ik 2 kinderen. Een lange tijd heb ik gewerkt als peda­goog en psycho-energetisch therapeut, in 2011 heb ik mijn eigen praktijk opgericht.

Misschien leuk om te weten dat ik als kind al erg fijngevoelig was. Een echt nieuwetijdskind hoorde ik later. Voor mij was dit geen labeltje waar ik me achter zou moeten verschuilen, maar een bevestiging dat ik er mag zijn met mijn gevoeligheid. Voor mij leek het net of ik de wereld een beetje anders beleefde dan de andere kinderen om mij heen.

 

Mijn innerlijke groei naar meer licht in mijn leven

Toen ik wat jonger was, kwam alles zo hard binnen, in die tijd begreep ik niet wat ik ervaarde en al helemaal niet wat ik er mee moest. Op sommige momenten dacht ik dat ik van een andere planeet kwam. Het gevoel anders te zijn, bracht me veel verwarring, iedere keer weer. Ik pakte veel energie op van anderen en twijfelde daardoor regelmatig aan mijzelf. Jaren later werd ik me bewust dat het fijn gevoelig zijn bij mijn ‘zielen’ pad hoort. Ik kreeg flinke lessen te leren, ik ben dan ook zo dankbaar dat ik mijn proces van persoonlijke en spirituele groei ben aangegaan, ook al vond ik het in die tijd super spannend. Het heeft me heel veel gebracht en nu nog steeds. Visualisaties met wijsheden, dromen met ingevingen, tekens in de natuur.. ik heb ervaren dat je zo wordt geholpen op je pad.

Verschillende opleidingen en cursussen hebben me, naast mijn ervaringen in mijn leven dan ook veel gebracht. Mijn eerste diploma heb ik behaald in (2008) op de HAN de hogere school van Arnhem en Nijmegen, HBO pedagogiek. Mijn tweede diploma tot Psycho energetische therapeut heb ik in (2011) behaald bij de SIO een school voor intuïtieve ontwikkeling in Zeddam. Daarnaast volg ik nu nog steeds met veel plezier bijscholingen om me te blijven verdiepen in deze prachtige materie.

 

Jouw innerlijke groei naar meer licht in jouw leven

Wat ik tijdens mijn eigen processen heb ervaren, was dat de begeleiding voor zowel kinderen als volwassenen op psycho-energetisch vlak voor veel verlichting kan zorgen. Daar wilde ik dan ook graag meer mee doen. Om mijn droom te verwe­zenlijken, mijn hart te volgen en jou iets extra’s te kunnen bieden, heb ik mijn kwaliteiten gebundeld en Puur&VoorJou is daaruit voortgekomen. Naast de therapievorm in de praktijk zijn er ook online-cursussen voor jou ontworpen, op deze manier kun je in alle rust, op jouw eigen plek, alleen of met iemand samen, je licht in jezelf ontdekken. Neem een kijkje onder het kopje online cursussen.

De ervaring en kennis die ik heb opgedaan op mijn eigen pad, gebruik ik graag om je te helpen inzicht te krijgen in jouw eigen processen. Daarbij bepaal jijzelf de thema’s, het moment en de snelheid. Dit alles zodat je weer durft te vertrouwen op je intuïtie, jouw innerlijke evenwicht herstelt en dat je weer kan stralen. Dit geeft een positief effect ten eerste voor jezelf maar ook voor de anderen om je heen. Kies zelf de vorm die bij je past om jouw prachtige licht hier op aarde te laten schijnen, dit kan een live sessie zijn of een online cursus. Samen met jouw licht, vormen we met zijn allen een prachtige zon. Straal je mee?

 

Een workshop over nieuwetijdkinderen of in verbinding met je binnenwereld

Wanneer jullie als school, als peuterspeelzaal of kinderdagverblijf behoefte hebben aan een inspirerende avond over nieuwetijdkinderen (voor jullie als team of voor ouders), voel je welkom om hiervoor contact me op te nemen. Ik verzorg graag een mooie avond of dag voor jullie. De kosten hiervoor zijn in overleg.

 

 

Voel je welkom!

Veel liefs,

Nicol Wopereis