Mijn naam is Nicol Wopereis en ik heb jarenlang gewerkt als peda­goog en psycho-energetisch therapeut. Ik wil je helpen om inzicht te krijgen in jouw eigen processen. Daarbij bepaal jijzelf de thema’s, het moment en de snelheid. Dit alles zodat jouw innerlijke evenwicht herstelt en dat je weer kan groeien. Dit geeft een positief effect ten eerste voor jezelf maar ook voor de anderen om je heen.

Mijn droom

Wat ik merkte in mijn werk, was dat de begeleiding voor zowel kinderen als volwassenen op psycho-energetisch vlak voor veel verlichting kan zorgen. Daar wilde ik veel meer mee doen. Om mijn droom te verwe­zenlijken, mijn hart te volgen en jou iets extra’s te kunnen bieden, heb ik mijn kwaliteiten gebundeld en Puur&VoorJou is daaruit voortgekomen.

Jouw groei

Ik wil je helpen om inzicht te krijgen in jouw eigen processen. Daarbij bepaal jijzelf de thema’s, het moment en de snelheid. Dit alles zodat jouw innerlijke evenwicht herstelt en dat je weer kan groeien. Dit geeft een positief effect ten eerste voor jezelf maar ook voor de anderen om je heen.